Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ –Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ :  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !!!!
Συνάδελφοι, όπως είναι  γνωστό  πολλοί εργαζόμενοι έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη διεκδίκηση  των δώρων τα οποία λόγω μνημονίων  μας τα έκοψαν.  Η πλειοψηφία δε, των εργαζομένων από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε πανελλαδικά,  έχουν δικαιωθεί  τουλάχιστον  πρωτόδικα.  Ανάμεσα σε αυτούς είμαστε και εμείς οι εργαζόμενοι του ΒΣΣ και άλλων υπηρεσιών της Κοινωφελής επιχείρησης του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας , οι οποίοι κερδίσαμε αναδρομικά δώρα 5 ετών και μπράβο μας!  
Το σημαντικό όμως στη δικαίωση αυτή του αγώνα μας ήταν η συμπαράσταση του Δημάρχου μας Άρη Βασιλόπουλου, ο οποίος  σε συνάντηση που είχαμε μαζί του, μας ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει έφεση .  Δεν περιμέναμε φυσικά να ακούσουμε και κάτι διαφορετικό ,  γιατί  δεν είναι η πρώτη φορά που τάσσεται υπέρ των εργαζομένων. Ωστόσο επειδή δεν είμαστε συνηθισμένοι τόσα χρόνια  σε «φιλεργατικές» διοικήσεις, είναι ηθική υποχρέωση να τα αναδεικνύουμε κι αυτά μήπως  και παραδειγματιστούν κι άλλοι Αιρετοί  και αλλάξει λίγο  το τοπίο….
Εμείς από τη πλευρά μας λέμε: ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ, και μπράβο σε κάθε Δήμαρχο  που στηρίζει και συμπαραστέκεται στους αγώνες των εργαζομένων βοηθώντας στην αποκατάσταση κάθε αδικίας που μας έχει επιβληθεί όλα αυτά τα χρόνια.  Μόνο  ΕΛΠΙΔΑ  μπορούν να αποτελούν ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου