Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ, ΠΑΝ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


30/11/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ, ΠΑΝ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

 Το Σωματείο Εργαζομένων Βοήθεια στο σπίτι Ν. Αττικής στηρίζει τoν δίκαιο αγώνα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συμμετέχει στο παναπηρικό  συλλαλητήριο την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016.
 Τα άτομα με αναπηρία είναι η ευπαθής ομάδα η οποία έχει θιγεί περισσότερο από όλες, κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και εμείς ως  εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι  το γνωρίζουμε πολύ καλά αφού είμαστε οι άμεσα  αποδέκτες των προβλημάτων τους στην καθημερινότητα τους.  
Αναγνωρίζοντας λοιπόν  την ανάγκη για την προώθηση και προστασία των δικαιωμάτων των ΑμεΑ, ανησυχώντας, ότι παρά τις διάφορες δεσμεύσεις,  τα ΑμεΑ εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν εμπόδια στη συμμετοχή τους ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας, στηρίζουμε και υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα τους για αξιοπρεπή διαβίωση, ίσες ευκαιρίες για εργασία και απασχόληση.
Παλεύουμε μαζί τους για την υιοθέτηση προστατευτικών πολιτικών που αφορούν την πρόνοια, τα επιδόματα τους, την ιατροφαρμακευτική τους κάλυψη και περίθαλψη. 
Καλούμε τα μέλη μας να στηρίξουνε τον αγώνα τους,  στο συλλαλητήριο ενάντια στην κρίση, στη φτωχοποίηση και την κοινωνική απομόνωση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.
Τόπος συγκέντρωσης Ομόνοια 10:00 π.μ.

EK TOY  Δ.Σ

                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                         

                       ΚΟΛΙΖΕΡΑ ΣΟΦΙΑ                     ΦΟΥΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου