Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015


 

 
 
 
   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
               ΄΄ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ΄΄
 
 
 
 
 
 
                                 30/7/2015
 
 
 
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 

 

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε  29/7/2015 η προγραμματισμένη συνάντηση μας  με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βούτση, με θέμα το μέλλον του ΒΣΣ και των εργαζομένων από 1/1/2016 και μετά. Στη συνάντηση αυτή παρευρέθησαν τα Σωματεία Αττικής, Βοιωτίας, Λέσβου, Διαπεριφερειακού Δ. Ελλάδας & Πελοποννήσου, Φθιώτιδας, Λευκάδας, Λάρισας και Φωκίδας. Από το Υπ. Εσωτερικών ήταν ο  Υπουργός κ. Βούτσης, η κ. Γκαβογιάννη , η κ. Αλεβιζάκη  και ο κ. Σταυριανίδης Σύμβουλοι  του Υπουργού. Για τη συνάντηση αυτή θα ενημερωθείτε από τα Σωματεία σας.

Σε σχέση με τα χρήματα που μας οφείλονται υπήρξε συνάντηση στο Υπ. Εργασίας όπου αποσαφηνίστηκαν τα εξής:

Για την Β΄ δόση ,  τα χρήματα  έχουν καταβληθεί στην ΕΕΤΑΑ όπου αναμένεται  η έγκριση για την μεταφορά τους από την επιτροπή της τράπεζας με την οποία συνεργάζεται η ΕΕΤΑΑ και είναι θέμα ημερών να γίνει  η καταβολή της  Β΄ δόσης  στους φορείς.

Σχετικά με  την Γ΄ δόση,  η απόφαση   (για  ένα  μέρος της δόσης  προερχόμενο από το ΑΚΑΓΕ) βρίσκεται στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπ. Κ. Μάρδα όπου αναμένεται να υπογραφεί και να προχωρήσει και αυτή ώστε μέχρι τα μέσα με τέλος Αυγούστου να αποταμιευτεί , ενώ ένα άλλο μέρος της Γ΄ δόσης προερχόμενο από το υπουργείο εσωτερικών, θα δοθεί στην ΕΕΤΑΑ μέχρι τις 10 Αυγούστου.


 

 
              
 
 
 
 
 
 
                            
 
 
 
 
 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου